Dato Tid
(Moskvatid
= togtid)
Hva Opphold Reisetid
fra forrige
stasjon
Avstand
fra
Moskva
03.07.2011 07:49 – 13:31 Lillestrøm – Stockholm C,
Tog 54 vogn 11, plass 14 og 15
17:00 Avreise Stockholm/Värahamnen,
Promenade class cabin for 2 pers.
20:00 Buffet Symphony
04.07.2011 07:00 Buffet Symphony
09:55 Ankommer Helsinki/Olympia
17:52 Tog D31, avreise Helsinki
05.07.2011 08:25 Ankommer Moskva,
Transfer til Hotel Kassado Plaza,
tel. + 7 495 720 6606
19:00 Middag på Hotellet eller på en restaurant i nerheten.
06.07.2011 11:00 Utsjekk fra hotellet
11:00 – 13:00 Kremlin territory + Cathedrals
Walk on the Red Square, visit of GUM, St. Basil cathedral (outside)
14:00 Lunch in the city restaurant
15:00 – 18:00 City tour with photostops, Metrotour
Free time on street Arbat, bus and guide available till departure
18:30 Dinner
20:00 Transfer to the railway station
Transibirske Dag 1  
21:35 Departure with train # 6 0 km
00:30 – 00:53 Vladimir 23 min 3 timer 18 min 210 km
Transibirske Dag 2  
07.07.2011 03:40 – 03:52 Nizjnij Novgorod (Gorky) 12 min 2 timer 59 min 461 km
Lokaltid = moskvatid + 1 time 869 km
10:44 – 10:59
(09:44 – 09:59)
Kirov (Vjatka) 15 min 6 timer 7 min 917 km
14:27 – 14:50
(13:27 – 13:50)
Balezino 23 min 3 timer 51 min 1154 km
Lokaltid=moskvatid + 2 timer 1274 km
19:30 – 19:50
(17:30 – 17:50)
Perm (Molotov) 20 min 4 timer 1397 km
Transibirske Dag 3  
08.07.2011 01:10 – 01:33
(23:10 – 23:33)
Jekaterinbrug (Sverdlovsk) 23 min 5 timer 43 min 1778 km
05:54 – 06:14
(03:54 – 04:14)
Tjumen 20 min 4 timer 41 min 2104 km
09:52 – 10:04
(07:52 – 08:04)
Ishim 12 min 3 timer 50 min 2393 km
Lokaltid = moskvatid + 3 timer
14:24 – 14:40
(11:24 – 11:40)
Omsk 16 min 3 timer 36 min 2676 km
18:26 – 18:49
(15:26 – 15:49)
Barabinsk 23 min 4 timer 9 min 3000 km
22:13 – 22:32
(19:13 – 19:32)
Novosibirsk 19 min 3 timer 43 min 3303 km
Lokaltid = moskvatid + 4 timer
Transibirske Dag 4  
09.07.2011 02:35 – 02:37
(22:35 – 22:37)
Taiga 2 min 3 timer 5 min 3532 km
04:34 – 04:59
(00:34 – 00:59)
Mariinsk 25 min 2 timer 22 min 3680 km
10:30 – 10:50
(06:30 – 06:50)
Krasnoyarsk 20 min 5 timer 51 min 4065 km
14:52 – 15:12
(10:52 – 11:12)
Iljanskaja 20 min 4 timer 22 min 4344 km
Lokaltid=moskvatid + 5 timer 4434 km
20:42 – 20:54
(15:42 – 15:54)
Nizneudinsk 12 min 4 timer 42 min 4647 km
00:17 – 00:47
(19:17 – 19:47)
Zima 30 min 3 timet 53 min 4902 km
Transibirske Dag 5  
10.07.2011 04:25 – 04:50
(23:25 – 23:50)
Irkutsk 25 min 4 timer 3 min 5153 km
07:23 – 07:25
(02:23 – 02:25)
Sludyanka 2 min 2 timer 35 min 5279 km
12:27 – 13:04
(07:27 – 08:04)
Ulan Ude 37 min 5 timer 39 min 5609 km
18:08 – 21:43
(13:08 – 16:43)
Naushki 3 t. og 35 min 4 timer 33 min 5864 km
GRENSEN RUSSLAND – MONGOLIA  
Mongolsk tid
21:30 – 23:15 Sukhbaatar 1 t. og 45 min 6 timer 32 min 5887 km
Transibirske Dag 6  
11.07.2011 00:48 – 01:05 Darkhan 17 min 1 timer 50 min 5985 km
02:02 – 02:11 9 min
03:15 – 03:40 Dzun-Hara 25 min 2 timer 35 min 6094 km
06:30 Ulaanbaatar 2 timer 50 min 6266 km
Mongolia Dag 1  
06:30 Møtt av guide og kjørt til Palace Hotel. Etter innsjekking (hvis ledige rom) går turen til nasjonalstdion for den store Naadam-åpningssermonien. Her får vi se blant annet bueskyting og en stor parade. Lunsj underveis og middag på kvelden.
Palace Hotel
Chinggis Khaan’s Avenue 25A
Tel. +976 11 343 565
Mongolia Dag 2  
12.07.2011 Først sightseeing til Gandanklosteret og bytorget Sukhbaatar. Videre til Terelj Nasjonalpark hvor vi skal besøke turtle Rock som er en av de mange spesielle fjellformasjonene i området. Vi skal også besøke en lokal nomadefamilie og smake på lokale spesialiteter ! Helpensjn og overnatting i Munkhjin Ger-camp.
Mongolia Dag 3  
13.07.2011 Dagen til egen disposisjon i Terelj. Det er mulig å leie hest hvis det er ønskelig mot betaling på stedet (ca. 30 USD) Overnatting i ger-leieren.
Mongolia Dag 4  
14.07.2011 Tidlig transfer til jernbanestasjonen.
Transibirske Dag 6 / 9  
Togavgang med tog nr. 24 Ulaanbaatar – Beijing Del i 4-mannskupeer. All mat og drikke kjøpes i togets spisevogn av de reisende selv.
07:15 Ulaanbaatar 6266 km
11:33-11:53 Chojr 20 min 6513 km
15:06-15:43 Sain-Shanda 37 min 6740 km
19:10- 20:35 Dzamyn-Uud 25 min 6970 km
GRENSEN MONGOLIA – KINA  
Kinesisk tid
21:00 – 00:57 Erlian 6980 km
Transibirske Dag 7 / 10  
15.07.2011 02:08 – 02:10 Zhurihe  2 min
05:47 – 05:56 Jining  9 min
07:59 – 08:11 Datong 12 min 7240 km
10:36 – 10:46 Zhangjiakou 10 min 7472 km
14:04 Beijing 7622 km
Myk landing i Beijing Dag 1  
Vi blir hentet av guide når vi kommer ut av stasjonsbygningen.
Radisson BLU Hotell
6A Dong BeisanhuanJie
Chaoyang
100028 Beijing
tlf: (+86 10) 59223388, fax: (+86 10) 64611794
Myk landing i Beijing Dag 2  
16.07.2011 Etter frokost på hotellet tar guiden dere med til Byplanutstillingen i sentrum. Her får du en virkelig flott oversikt over hvordan hovedstaden er utformet, med film, utrolige flyfotografier og modeller, før turen fortsetter ut til den nyrestaurerte Qianmengaten og Beijings eldste gate Dashilan på sørsiden av Den himmelske freds plass. Vi skal så inn på plassen, og så inn i det utrolige keiserpalasset Den Forbudte by. Lunsj er inkludert, middag ordnes på egen hånd
Myk landing i Beijing Dag 3  
17.07.2011 Dagen starter med et tidlig besøk til Lamatempelet som brukes av Den gule hattens sekt (den samme som Dalai Lama tilhører). Så kjøres dere nordover til Mutianyu og Den kinesiske mur. Lunsjboks er inkludert. Du klatrer trappene opp – ”I climbed the Great Wall!” – eller du tar taubane mot egen betaling på stedet. Vel oppe ser dere Muren bukte seg på fjelltoppene, et utrolig skue.
På vei tilbake til sentrum blir dere tatt med til en kunsthåndverksbedrift hvor det produseres cloisonné. Dette er kobbergjenstander dekket med emalje i sinnrike mønstre. Om kvelden skal dere på akrobatforestilling og får se kroppsbeherskelse på sitt ypperste – eller som en norsk avis skrev: ”De opphever tyngdekraften!”. Middag på egen hånd.
Myk landing i Beijing Dag 4  
18.07.2011 Etter frokost blir dere kjørt til et eldre boligområde bestående av hutonger. Lunsj hjemme hos en lokal familie – et måltid mange beskriver som det beste og morsomste på hele turen! Så fortsetter turen til det vakre Sommerpalasset med den lange, dekorerte utendørs korridoren, templer, keiserlige bygninger, og ikke minst: Marmorbåten. Underveis passeres de imponerende olympiske anleggene i Olympic Green. Om kvelden blir det pekingand til middag, den berømte nordkinesiske spesialiteten!
Myk landing i Beijing Dag 5  
19.07.2011 Først besøkes det vakre Himmelens Tempel og intet mindre enn ”verdens sentrum” i sørenden av parkens akse. Så står silkebutikken Yuanhou og Hongqiao (Perle-) markedet på programmet. Her er det ikke bare perler: Du finner elektronikk, klær, sko, belter, vesker osv. i flere etasjer. Lunsj inkludert. Resten av dagen til egen disposisjon.
Myk landing i Beijing Dag 6  
20.07.2011 Frokost på hotellet. Resten av formiddagen på egen hånd – kanskje leie seg sykkel og gli av gårde? Beijing er jo flat som en pannekake. Eller er det mer shopping som står på programmet? Ved lunsjtider er det utsjekking av hotellet og programmet er avsluttet.
14:55 – 18:40 Beijing – København, SK 996,
sete 38E og 38 F
9 timer 45 min
22:45 – 23:56 København – OSL, SK 1474 1 time 10 min

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s